sâmbătă, 10 mai 2008

SuPORTing...un meci caritabil intre profesorii si studentii de la FEAA

Ce este SuPORTing?

Ca si eveniment este un meci de fotbal caritabil intre profesorii si studentii de la FEAA Iasi, este realizat de un grup de studenti ai specializarii Marketing din FEAA Iasi, condusi de profesorul George Izzo de la Universitatea din Georgia, USA. Scopul evenimentului este de strange fonduri pentru a ajuta o scoala speciala din Iasi.

Valorile promovate de eveniment:

“SuPORTing” promoveaza in primul rand potentialul de integrare sociala al sportului. Evenimentul ofera studentilor si profesorilor, nu numai buna dispozitie a unui meci de fotbal, dar si oportunitatea de a ajuta in aceasta ipostaza, tinerii cu dizabilitati. Dotarea cu articole sportive a scolii in care acestia invata, le va permite sa practice regulat un sport.

Publicul evenimentului

Targetul principal al evenimentului il constituie studentii si profesorii Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor si de la celelalte facultati ale Universitatii “Al. I. Cuza”. In plan secundar, urmarim sa atragem atentia mediului business local si a opiniei publice locale, asupra problemelor pe care le au copii cu dizabilitati.

Posibilitati de implicare la eveniment:

Biletul de participare la eveniment va ofera doua ore de fotbal demonstrativ in compania studentilor si profesorilor universitari. Prin cumpararea biletului, contribuiti in acelasi timp la strangerea de fonduri necesare Scolii Speciale “Constantin Paunescu”. Costul biletului va fi de 5 RON, iar bilete puteti gasi si Luni 12 MAI la Sala Sporturilor pana la Ora 18:00(cand va fi evenimentul).

Un comentariu:

webmaster spunea...

Felicitari pentru eveniment sper sa mai fie astfel de evenimente si in anii ce urmeaza.
Cateva fotografii: http://www.e-bogdan.com/suporting/